Escola de música


JA HA ARRIBAT EL NADAL A MÓN MUSICAL!

Han passat quasi tres mesos des que l’Escola de Música va començar les classes! Ha estat un trimestre de canvis i de treball en els nostres alumnes! I és per això que ens dirigim a vosaltres, ja que fa uns dies, el passat dissabte 15 de Desembre, els nostres nens van aplicar totes les ensenyances apreses en l’audició de Nadal que van realitzar. Va ser un concert molt familiar, amb l’objectiu que els pares veiessin reflectits els coneixements dels seus fills i alhora els nens demostressin com han treballat de valent tots aquests mesos. Per a l’ocasió tant, les professores com els nens ens vam anar per feina per decorar la classe: un arbre de Nadal amb boles customitzades d’elements musicals i garlandes dibuixades i decorades d’una manera molt especial: amb símbols i pensaments sobre la música.
I va arribar el gran dia, els nens es van posar molt elegants per tal d’anar al concert ben guapos i demostrar, un cop més, que són uns pianistes de cap a peus! I la veritat és que ho van fer excepcionalment molt bé! Per grups van acudir per tocar la seva nadala, presentant cadascú la seva cançó treballada i deixant bocabadat a un públic molt especial: els seus familiars. A continuació us mostrem algunes fotografies que van plasmar la il·lusió que tots vam tenir en aquest gran dia!

L’escola de música del Col·legi Fuster existeix des de fa 38 anys. Des del col·legi sempre s’ha recolzat l’aprenentatge d’aquesta disciplina artística com a reforç del aprenentatge reglat dels nens i nenes.

Benvolguts pares i alumnes al nou curs!
Com cada any “L'escola de Música” obre les seves portes, on els nens i nenes de totes les edats poden iniciar-se en el món del piano i de la música. 
Aquest any us portem una sorpresa: ENS HEM RENOVAT! Teníem moltes ganes de canviar i innovar!.
“Món musical” és la nostra nova aula, un espai amè i totalment acollidor on impartirem les classes tant individuals com col·lectives amb la resta de nens. El nostre objectiu és passar-nos-ho d'allò més bé mentre aprenem.
Això fa que ampliem l'oferta d'horaris, d'activitats musicals i obrir l'escola a tothom, tingui l'edat que tingui. Us animem a què vingueu i veieu la nostra nova aula i tot el que hem preparat per a les classes! Comencem aquest dilluns 1 d'octubre!
L’escola de música està orientada a tots els alumnes de l’escola i també d’altres escoles.

¡Hola família!

A continuació us presento uns vídeos amb les actuacions dels alumnes més petits de l'escola de música que van fer al Festival el passat 4 de juny.

Boggie
El Golpe

Minuet en SOL